0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

Voor professionals

Op deze pagina vind je opleidingen voor kraamverzorgenden, verloskundigen en ziekenhuizen

Aanbod Praktijk Jessie

Een lactatiekundige komt niet alleen bij de ouders thuis, maar kan ook ingehuurd worden voor het scholen van professionals. Praktijk Jessie heeft jarenlange ervaring in het scholen van diverse vakgebieden.

Praktijk Jessie biedt scholing op maat en heeft ieder jaar KCKZ geaccrediteerde scholingen en KNOV geaccrediteerde scholingen in het aanbod.

Scholing

Professionals

Geheimen van Buikkrampjes Ontrafeld

Alles wat je moet weten over baby’s en buikkrampjes

Inzichtelijke uitleg over babybuikkrampjes
Praktische tips voor ouders en zorgverleners
Wetenschappelijk onderbouwde informatie
Ook voor kraamverzorgenden en verloskundigen
Verlichting en geruststelling voor bezorgde ouders

Jolanda, kraamzorg Rotterdam
Lees verder
Leerzaam, erg interessant weer. Jessie geeft het op een manier dat je wil blijven kijken, zelfs om 21.15 uur als je eigenlijk op de bank wil zitten.
Beleidsadviseur Kenniscentrum Kraamzorg.
Lees verder
Ik heb genoten van je enthousiaste wijze van overbrengen van de theorie. Je hebt veel kennis, een mooie presentatie, goede vragen en een hele mooie manier om aan te sluiten bij de deelnemers. Door de theorie zo mooi te koppelen aan de beeldende praktijkvoorbeelden zullen de kennis en vaardigheden overgebracht tijdens de Webinar wel blijven hangen. Dank dat ik bij jouw Webinar aanwezig mocht zijn, ik heb genoten.
S.
Lees verder
Jessie, wat heb je weer een mooie, leerzame en zeer indrukwekkende scholing neergezet! Mijn complimenten weer. Je brengt het heel fijn over. Prettig om naar te luisteren!
Leerzame cursus, ook voor verloskundigen! Na al jaren als verloskundige te werken verwachtte ik niet bij een cursus basisscholing-borstvoeding nog zo veel nieuwe dingen te leren en oude feitjes op te frissen, ik stond echt perplex, heel verfrissend. Terug naar de natuur en juist de cijfertjes en metingen wat meer durven loslaten: Bij deze cursus leer je waarom dat zo belangrijk is en hoe je het verschil kunt maken in de begeleiding met meer bekwaamheid/kennis en daardoor: meer vertrouwen!
Mariëlle Rijnberk, Kraamzorg Rotterdam en omstreken.
Lees verder
Jaarlijks krijgen wij onze bijscholing “borstvoeding” van Jessie. Elke keer is het weer zeer leerzaam. Jessie brengt de informatie op een leuke manier over, waardoor het ook goed aankomt bij de deelnemers. Jessie bespreekt zaken die goed aansluiten met de praktijk. Door de scholingen kunnen wij gezinnen goed begeleiden met de borstvoeding.
Anoniem, kraamzorg
Lees verder
Na mijn beide bevallingen heb ik contact gehad met Jessie over mijn problemen met de borstvoeding. Ik ben blij dat ik contact met haar heb gezocht! Ik heb de basisscholing van Jessie als zeer boeiend en uitgebreid ervaren. Het is een 8 uur durende scholing (verspreid over 2 dagen) maar zo heb ik het niet ervaren. Het is een zeer praktijkgerichte scholing, zelfs voor de doorgewinterde kraamverzorgende. Jessie bedankt voor je enthousiasme!
Anoniem, kraamzorg
Lees verder
Na mijn beide bevallingen heb ik contact gehad met Jessie over mijn problemen met de borstvoeding. Ik ben blij dat ik contact met haar heb gezocht! Jessie, je hebt de scholing weer met veel enthousiasme en passie gebracht. Met je humor en praktijkvoorbeelden hou je ons steeds bij de les. Ondanks het 2 x 4 uur zitten na een werkdag, was het geen opgave om deze scholing te volgen. Heel erg bedankt!
Leerling kraamverzorgende
Lees verder
Tijdens mijn opleiding heeft Jessie meerdere gastlessen verzorgd bij ons op school. Wat heeft zij veel kennis en is het fijn om naar haar te luisteren! Ik denk dat iedereen een les van haar verdient en nodig heeft! Dankjewel Jessie!
Student verloskunde
Lees verder
Op de hoge school krijgen wij maar weinig lessen over borstvoeding. Jessie verzorgde daarom een extra les. Ik wist niet dat er zo veel te vertellen en zo veel te leren viel over borstvoeding. De fijne kneepjes van het vak, waardoor ik goed beslagen ten ijs kom. Niet alleen voor nu, tijdens mijn opleiding, maar ook straks als ik klaar ben, zal ik vaak terug denken aan deze les! Jessie ik hoop, dat wij elkaar vaker treffen want de kennis die jij met je meedraagt is overweldigend, vooral omdat je het allemaal op een ontzettend boeiende manier en vooral enthousiaste manier kan overdragen! Dankjewel.
Vorige
Volgende

Agenda

Iedere maand wordt er op verschillende locaties cursussen en inloopspreekuren verzorgd. Hieronder ziet u een overzicht van de cursussen en locaties. Bekijk de agenda voor actuele data, prijzen en locaties.

Over Praktijk Jessie als opleider

Praktijk Jessie biedt scholing op maat en heeft ieder jaar KCKZ geaccrediteerde scholingen en KNOV geaccrediteerde scholingen in het aanbod. Ieder jaar worden de basisscholing borstvoeding en de bijscholing borstvoeding aangeboden, maar kan de organisatie zelf ook aangeven welke scholing het wenst te ontvangen. Praktijk “Jessie” zal dan accreditatie aanvraag regelen. Zowel de bijscholing als de basisscholing kunnen nu ook online gevolgd worden.

Omdat Jessie zelfstandig lactatiekundige is, maar ook kinderverpleegkundige is geweest en lactatiekundige binnen de kraamzorg kan er dieper op de materie ingegaan worden en op die manier de juiste scholing op het juiste niveau gegeven worden.

Wil je als kraamzorgbureau of verloskundigenpraktijk een scholing volgen specifiek gericht op jullie wens, neem dan contact met de praktijk op om een offerte op maat aan te vragen. 

Over Jessie

Mijn naam is Jessie van Dijk-Budding en ben gediplomeerd lactatiekundige. Mijn consulten zijn nooit gebaseerd op het koste wat het kost moéten borstvoeden, het gaat er niet om wat zou ‘moeten’, maar juist op wat de moeder wil en kan!

Agenda

Iedere maand wordt er op verschillende locaties cursussen en inloopspreekuren verzorgd. Hieronder ziet u een overzicht van de cursussen en locaties. Bekijk de agenda voor actuele data, prijzen en locaties.

Blogs

Er valt veel te vertellen over borstvoeding, meer dan dat ik je in één consult kan leren. Ik deel graag mijn jarenlange kennis met jou. Onder blogs vind je allemaal interessante artikelen over verschillende onderwerpen

Direct een consult inplannen?

Voeden vol vetrouwen

De borstvoedingscursus die je alles leert wat je wilt weten. Thuis en op jouw tempo.
Deze e-learning is leerzaam voor iedereen