0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

Voor ouders

Op deze pagina vind je online cursussen, e-learnings en ook persoonlijke cursusen bij de verloskundigenpraktijken. Ben je op zoek naar consulten thuis? Kijk dan bij de pagina consultaanbod

Cursus Borstvoeding

Deze cursus wordt o.a. gegeven bij Verloskundigenpraktijk In den Bolle Buik, Verloskundigenpraktijk Zwanger en Zo, Verloskundigenpraktijk De Luiermand en bij Verloskundigenpraktijk Rotterdam Oost.

Iedere maand wordt er op verschillende locaties cursussen en inloopspreekuren verzorgd. Bekijk de agenda voor actuele data, prijzen en locaties.

Cursussen

Praktijk Jessie

E-learning & community 'Voeden vol vertrouwen'

Ben je in blijde verwachting of sta je aan het prille begin van het ouderschap? Gefeliciteerd!
Bij “Voeden vol Vertrouwen” bieden we jullie niet alleen informatie over de borstvoeding, het gaat van zwangerschap tot ouderschap.
Een compleet overzicht van alles wat je dient te weten. Niet alleen de eerste dagen na de bevalling, maar ook de weken, maanden en jaren daarna worden besproken.
Daarbij is er een community voor ondersteuning en vragen, waarin ouders ervaringen uitdelen die dezelfde reis maken als jij.

Als lid van “Voeden vol Vertrouwen” heb je niet alleen toegang tot de uitgebreide e-learning, maar ook tot maandelijkse live Q&A-sessies. Stel je brandende vragen direct aan de Jessie en ontmoet gelijkgestemde ouders.

Het lidmaatschap is flexibel – voel je na een tijdje dat je genoeg weet? Je kunt je eenvoudig afmelden en je later opnieuw aansluiten wanneer dat voor jou het beste uitkomt.

Online breastfeeding course

Want to learn more about breastfeeding, but at your own pace? In this online course I discuss the basics of breastfeeding. I deliberately do not discuss breastfeeding problems in this course. You will learn about the preparations during pregnancy, hormones, the very first introduction, how the baby drinks in the first days and much more.

The price for this online course is 25 euros and that includes an email consultation if you have any questions.

Praktijk

Jessie

Gratis inloopspreekuur​

Dit is bedoelt voor moeders die zwanger zijn, of al een kindje aan de borst hebben. U kunt hier terecht voor:

Locatie:

  • Verloskundigenpraktijk Rotterdam Oost: Dit inloopspreekuur is alleen voor cliënten van deze praktijk. Je kunt hiervoor een afspraak met de praktijk secretaresse.
  • Verloskundigenpraktijk In den Bolle Buik: Dit inloopspreekuur is alleen voor cliënten van deze praktijk.

Agenda

Iedere maand wordt er op verschillende locaties cursussen en inloopspreekuren verzorgd. Hieronder ziet u een overzicht van de cursussen en locaties. Bekijk de agenda voor actuele data, prijzen en locaties.

Direct een consult inplannen?