0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelmand

Voor ouders

Cursussen en spreekuren

Cursus Borstvoeding

Deze cursus wordt o.a. gegeven bij Verloskundigenpraktijk In den Bolle Buik, Verloskundigenpraktijk Zwanger en Zo, Verloskundigenpraktijk De Luiermand en bij Verloskundigenpraktijk Rotterdam Oost.

Iedere maand wordt er op verschillende locaties cursussen en inloopspreekuren verzorgd. Bekijk de agenda voor actuele data, prijzen en locaties.

Cursussen

Praktijk Jessie

Online cursus Borstvoeding

Meer leren over borstvoeding, maar dan in je eigen tempo? In deze online cursus bespreek ik de basis van de borstvoeding. Problemen rondom de borstvoeding bespreek ik bewust niet in deze cursus. Je leert over de voorbereidingen tijdens de zwangerschap, de hormonen, de allereerste kennismaking, hoe de baby drinkt de eerste dagen en nog veel meer.

De prijs voor deze online cursus is 25 euro en dat is inclusief een e-mailconsult wanneer er nog vragen zijn.

Praktijk

Jessie

Gratis inloopspreekuur​

Dit is bedoelt voor moeders die zwanger zijn, of al een kindje aan de borst hebben. U kunt hier terecht voor:

Locatie:

  • Verloskundigenpraktijk Rotterdam Oost: Dit inloopspreekuur is alleen voor cliënten van deze praktijk. Je kunt hiervoor een afspraak met de praktijk secretaresse.
  • Verloskundigenpraktijk In den Bolle Buik: Dit inloopspreekuur is alleen voor cliënten van deze praktijk.

Agenda

Iedere maand wordt er op verschillende locaties cursussen en inloopspreekuren verzorgd. Hieronder ziet u een overzicht van de cursussen en locaties. Bekijk de agenda voor actuele data, prijzen en locaties.

Direct een consult inplannen?