0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

Voeden vol vertrouwen

De borstvoedingscursus die je alles leert wat je wilt weten. Thuis en op jouw tempo. Deze e-learning is leerzaam voor iedereen

Dé cursus die borstvoeding niet alleen tot leven brengt, maar ook jullie ouderschapsreis in de schijnwerpers zet!

Alles wat je moet weten over borstvoeding en alle mogelijke obstakels, vind je hier. Niet alleen de start van de borstvoeding, maar werkelijk alles wat je de komende weken, maanden, jaren dient te weten!

Voeden vol vertrouwen

Liever een persoonlijk consult inplannen?

Sabrina
Sabrina@username
Lees verder
Wat een fijne informatie en omgeving biedt "Voeden vol Vertrouwen" Ik heb al borstvoedingservaring met mijn eerste kindje, maar helaas was dat niet altijd even plezierig. Nu bij mijn 2e kindje durf ik meer te vertrouwen en dat komt door de kennis en ervaring die overgebracht wordt in de cursus en Jessie haar kundige en fijne manier van begeleiden!
Tamara@username
Lees verder
Wat een fijne online leeromgeving. Ik dacht dat ik een cursus kocht, maar jeetje wat een kennis wordt er hier gedeeld en wat een werk moet Jessie hieraan gehad hebben! Ik geef nu een maand borstvoeding en nog steeds pak ik even de app erbij om mij in te lezen in het moment van nu. Welke uitdagingen kunnen er ontstaan, of wanneer ik het even niet meer weet, ik kan lezen wat ik kan doen. Zo fijn om een plek te hebben waar alles duidelijk uitgelegd wordt en wanneer je het toch nog moeilijk vindt, je vragen gewoon kan stellen in de community. Ik had niet verwacht dat ik zo veel informatie zou ontvangen.
Lies@username
Lees verder
Bij mijn vorige kindje kocht ik een cursus voor 35,- Ik was tevreden en kreeg informatie over de borstvoeding in de eerste dagen. De start van de borstvoeding. Nu leek het mij prettiger om een onlinecursus te volgen zodat ik in mijn eigen tijd de informatie tot mij kon nemen. Ik kocht de cursus met 3 maanden toegang. De cursus geeft ontzettend veel informatie. De start van de borstvoeding, de eerste week van de borstvoedingsperiode. Maar ook problemen en vragen waar je als ouders tegen aan kan lopen. Het is fijn om dit te lezen voordat je eraan begint. Bij mijn eerste werd ik totaal overvallen door het moedergevoel, maar ook door de pijn en ongemakken, maar vooral door de onzekerheden die ik ervaren heb. Ik had toentertijd géén idee! Wat had ik toen graag geweten wat ik via deze cursus al heb mogen leren. Het geeft voor mij erg veel rust. Dankjewel Jessie!
Ayla@username
Lees verder
Ik ben van plan om lang te gaan voeden. Dus ik wil mij goed voorbereiden op wat er gaat komen. Ik ben nog niet bevallen, maar ben al wel vast aan het lezen en video's aan het kijken. Wat ik ontzettend leuk vind, is de ervaring van de moeders die een wat ouder kindje aan de borst hebben in de cursus. Er wordt vaak nogal voorzichtig gepraat over het voeden van een ouder kindje aan de borst. Leuk dat je ook dit soort onderwerpen in de cursus naar voren brengt Jessie!
Vorige
Volgende

Voeden vol vertrouwen

E-learning 1 maand toegang
30 eenmalig
 • Leer borstvoeding te geven op een natuurlijke manier
 • Praktische tips om de meldproductie te verhogen
 • Interactieve benadering en de persoonlijke begeleiding
 • Een maandelijkse Q&A (bij voldoende animo)
 • Alle ins & outs over borstvoeding
 • 1 maand toegang. Stopt automatisch

Voeden vol vertrouwen

E-learning 3 maanden toegang
80 eenmalig
 • Leer borstvoeding te geven op een natuurlijke manier
 • Praktische tips om de meldproductie te verhogen
 • Interactieve benadering en de persoonlijke begeleiding
 • Een maandelijkse Q&A (bij voldoende animo)
 • Alle ins & outs over borstvoeding
 • 3 maanden toegang. Stopt automatisch
Populair

Voeden vol vertrouwen

E-learning onbeperkte toegang
160 eenmalig
 • Leer borstvoeding te geven op een natuurlijke manier
 • Praktische tips om de meldproductie te verhogen
 • Interactieve benadering en de persoonlijke begeleiding
 • Een maandelijkse Q&A (bij voldoende animo)
 • Alle ins & outs over borstvoeding
 • Onbeperkte toegang!

Maandelijks opzegbaar

Weet je nog niet hoe lang je toegang wilt hebben tot de e-learning en community? Kies dan voor een maandabonnement. Deze kost slechts €15,- per maand en is maandelijks opzegbaar

Duik Dieper in Borstvoedingsvoorbereiding

Wat Ouders Belangrijk Vinden

Bij Voeden Vol Vertrouwen begrijpen we dat ouderschap meer is dan alleen het voeden van je kind. Het is een reis vol ontdekkingen, uitdagingen en wonderen, en wij zijn er om je te helpen bij elke stap.

Empowerment en Vertrouwen

Ouders willen zich empowered voelen in hun keuze om borstvoeding te geven. Ze willen niet alleen de fysieke aspecten begrijpen, maar ook het vertrouwen hebben dat ze kunnen slagen, zelfs als de weg hobbelig wordt. Onze cursus biedt niet alleen kennis, maar ook tools en ondersteuning om dit vertrouwen op te bouwen.

Partnerbetrokkenheid

Voor veel ouders is borstvoeding een partnerschap. Wil jij ook dat jouw partner betrokken is bij het proces en begrijpt hoe hij of zij jou ondersteuning kan bieden. Daarom bieden we in onze cursus ook richtlijnen en advies voor partners, zodat ze een actieve rol kunnen spelen bij het ondersteunen van de borstvoeding.

Praktische Vaardigheden

Wil je naast theoretische kennis ook praktische vaardigheden verwerven die jou helpen om succesvol borstvoeding te geven. De cursus omvat alles van juiste aanlegtechnieken tot het begrijpen van de signalen van hun baby en hoe ze kunnen reageren op uitdagingen zoals stuwing of tepelkloven.

Mentale en Emotionele Ondersteuning

Borstvoeding kan een emotionele achtbaan zijn, vooral in de eerste dagen en weken na de bevalling. Wil je ondersteuning en begeleiding bij het omgaan met deze emoties en het creëren van een ondersteunende omgeving voor jezelf en de baby? Onze cursus biedt inzicht en tools voor zelfzorg en emotioneel welzijn.

Gemeenschapsconnectie

Wil je je verbonden voelen met een gemeenschap van medemoeders en experts die jou kunnen ondersteunen en begeleiden tijdens de  borstvoeding? Onze cursus biedt toegang tot een online gemeenschap waar ouders ervaringen kunnen delen, vragen kunnen stellen en elkaar kunnen ondersteunen. Heb je hier geen behoefte aan? Dan pak je gewoon al je eigen leermomenten op, zonder de community.

Voeden vol vertrouwen voor iedereen

Bij Voeden Vol Vertrouwen streven we ernaar om ouders te voorzien van alles wat ze nodig hebben om vol vertrouwen en met succes borstvoeding te geven. Onze cursus gaat verder dan alleen de basis en biedt een diepgaande en holistische benadering van borstvoedingsvoorbereiding die ouders ondersteunt bij elke stap van hun reis.