[smartblock id=428]

Tamara

23 maart 2018 •

Al 2,5 jaar hebben wij thuis een kindje welke ontzettend slecht slaapt, vaak krijsend wakker wordt en daarna maar moeilijk in slaap komt. Het brak ons vreselijk op.

Adviezen van omstanders waren: laten huilen, niet oppakken in de nacht, stoppen met de borstvoeding want daar werd ons (toen nog maar 5 maanden oud) kindje afhankelijk van. En ga zo maar door. Bij toeval kwam ik in contact met Jessie. Zij stelde vragen waar ik bij dacht; “het gaat om slapen, waarom vraag je daar niks over?” Ons kindje had een onrustige huid, een afwijkend ontlastingspatroon en bij navragen nog het een en ander waar wij onbewust wel vraagtekens bij hadden gezet de afgelopen jaren, maar niks mee konden. We waren ten einde raad.

Jessie liet ons in zien dat ons ‘onderbuikgevoel’ zeker klopte en wij er goed aan hadden gedaan om ons kindje niet te laten huilen. Door Jessie weten wij nu, dat ons kindje reageert op melkproducten. Na het elimineren van bepaalde producten hebben wij een totaal ander kind! We weten niet wat ons overkomt! De nachten zijn weer van ons, de ontlasting van onze kleuter is veranderd en in plaats van krijsen van de pijn, is het nu krijsen van plezier geworden! Wat een verademing. Dankjewel Jessie!