[smartblock id=428]

Referenties

Super goed geholpen!

Sandra

“Wat een verademing om Jessie over de vloer te hebben na problemen rondom voeden, gewicht en pijn aan de borst. Ze heeft ons geholpen met pijn vrije houdingen voor mij (voorwel rugpijn!), het effectief laten drinken van mijn zoontje en het doorsturen naar een kliniek voor het laseren van zijn tongriem. We hebben nu een plan dat werkt en een kindje dat gelukkig weer aankomt! Heel erg bedankt voor alles”

Nena

Wat een verademing!

Hi Jessie,

Dank voor je enthousiaste en duidelijke verhaal van gisteravond! Naast de berg aan bruikbare informatie heb ik ook genoten van je grappen en positiviteit. Lekker luchtig op die manier. Fijn!
Groetjes!

Met vriendelijke groet,
Sheryl

Hoi Jessie,

wat fijn dat je bij ons geweest bent vorige week. We hebben niet alleen wat gehad aan je hulp rondom de borstvoeding, maar ook met betrekking tot krampjes en boeren en de groei van de kleine. En niet te vergeten de mental support. Wat kan jij rust brengen in een hectische situatie en wat ben jij een fijn mens. Ik kan de kosten voor het consult gewoon declareren, maar anders was het mijn best besteedde geld van dit jaar. Heel erg bedankt!

Meer dan waard!

Met 3 kinderen dacht ik dat ik alles wel gehad had hoor 😉 Ik voelde mij top na de bevalling en dacht, dat het borstvoedingsavontuur meer een rustig kabbelend verhaal zou worden voor ons. Maar niets was minder waar! Deze lieve schat van een baby heeft ons voor heel veel vraagtekens gezorgd. We wisten het echt niet meer. Ik zat er eigenlijk best door heen en wilde stoppen, maar mijn man stelde voor om Jessie in te schakelen. Bij onze eerste was zij toentertijd ook geweest. Jessie nam wederom de tijd om alles met ons door te nemen. Natuurlijk alles rondom de borstvoeding, maar ook het boeren, krampjes, ontwikkeling van de kleine etc. kwam voorbij. Voor ons is Jessie ons wandelende borstvoedingsencyclopedie! Mijn moeder zei zelfs: Ik wou dat ik in mijn tijd ‘een Jessie’ had gehad. Zo fijn om gewoon al je vragen en onzekerheden te kunnen en mogen aangeven. Niets is te gek. Jessie, wederom bedankt voor je bijdrage aan een relaxte familie 😉

Stella

Bedankt!

After a difficult delivery, I was hoping for a nice breastfeeding period. Unfortunately, things turned out differently and after a few days I was left with cracked nipples, starting breast inflammation and everyone told me to continue, that everything went well and that it could hurt for a while. What a relief it was when Jessie told me that breastfeeding didn’t have to be painful at all and what a party it was to let Jessie visit us and let us feel like we could ask her everything! In peace she showed us how we could best feed, how we could let the baby burp and she showed postures to relieve the little one of the cramps. After her visit we thought that it would really take some time to pick up everything. But jeez, after a few days we had a completely different child! So much peace has come. Not only for the little one but also for me/us! After a few days my nipples had healed and I have been able to feed without pain ever since. What a difference! Jessie, we are really grateful to you!

Great!

“Als je voor de eerste keer moeder wordt is dat spannend en gaat het gepaard met veel onzekerheden en angsten. Dus toen ik er na de zoveelste keer borstvoeding geven doorheen zat en Jessie een email stuurde was dat een soort noodkreet. Jessie reageerde super snel en we planden een afspraak. En wat ben ik daar blij mee. Jessie is naast super kundig ook een hele fijne en aardige vrouw. Ze nam echt de tijd voor ons gezin. Ze gaf duidelijk uitleg en kon een groot gedeelte van mijn angsten en frustratie wegnemen. Ook kregen we praktische tips en tricks. Ik raad iedere mama Jessie aan! “

Na mijn beide bevallingen heb ik contact gehad met Jessie over mijn problemen met de borstvoeding. Ik ben blij dat ik contact met haar heb gezocht!
Na de tweede bevalling heb ik ook een deep osscilation behandeling gehad van haar bij mij thuis. Dit was een fijne behandeling, Jessie nam hier ruim de tijd voor en ik had hierna minder pijn van mijn borstontstekingen. Jessie is goed en snel bereikbaar, meelevend en begripvol. Ook als je wilt stoppen met borstvoeding. Bedankt voor je hulp en advies, Jessie!

Ik ben al jaren kraamverzorgende en al veel ervaring rondom de borstvoeding. Ik heb nu een aantal keer Jessie in de praktijk mogen zien werken en wat kan je nog veel leren! Jessie vraagt goed door en richt zich ten alle tijde op de wens van de moeder. Van daaruit gaat zij verder adviseren. Zo prettig! Moeders voelen zich serieus genomen en gehoord. En wij als collega´s ook!

Dat je denkt dat je ´alles´ al weet!

In verband met terugkerende borstontsteking en verstopping ben ik deze behandeling gaan proberen. Wat een resultaat na 1 keer! De meeste bobbels in mijn borst zijn gelijk weg-zacht en de pijn ook erg afgenomen!

Jessie is zeer kundig en stelt je op je gemak. Ze weet wat ze doet en waar ze het over heeft.

Ik ben heel tevreden!

Behandeling Deep osscilation

Wauw! Wauw! Dit apparaat is echt iets magisch! Tijdens mijn 1e week als borstvoedende moeder kreeg ik een beginnende borstontsteking. Ik had pijn en het voelde niet goed. Ook het aanleggen van de baby ging niet lekker. Jessie is bij ons geweest en heeft tijdens haar consult niet alleen begeleid met het aanleggen, waardoor de borstvoeding opeens niet pijnlijk meer was. Maar ook de deep osscilation gebruikt. Dit was echt fantastisch. Door de trilling van het apparaat, werd de irritatie van de borst weg gemasseerd. Na de behandeling voelde ik mij zo veel beter! En is de beginnende borstontsteking volledig weg getrokken en niet meer terug gekeerd. Ik ben van plan om ergens over een paar weken de behandeling nogmaals in te plannen, gewoon omdat het kan! Het voelt prettig en het geeft zo’n goed gevoel in de voedende borsten. Ik zou iedereen zo’n begeleiding en behandeling gunnen!

Deep osscilation

Jessie heeft mij in mijn zwangerschap geholpen om een plan van aanpak te maken rondom borstvoeding. Waar de borstvoeding voor sommige vrouwen iets vanzelfsprekends is, is dat het voor mij niet. Na de bevalling was ik daarom voorbereid op wat er zou gaan komen. Maar toch is de praktijk soms anders dan de theorie. En ook daar hadden we het samen over gehad. Het feit dat Jessie nuchter en liefdevol omgaat met de gevoelens van de zwangere, bevallen en onzekere mama gaf ruimte om mijn gevoel en emotie te kunnen en mogen delen. En hierdoor kon ik concluderen dat de borstvoeding toch niet voor mij weg gelegd was. Hoe spijtig ook, ik heb het mogen ervaren en Jessie heeft mij door iedere fase heen geholpen. Niets moest en alles kon besproken worden. Zo fijn als het in je koppie even niet werkt…. Ook na mijn keuze om te willen stoppen met de borstvoeding, heeft Jessie mij geholpen om rustig af te bouwen zodat er steeds meer rust in mijn hoofd kon komen. Wat ben ik blij dat ik deze lieve vrouw heb mogen ontmoeten en dat ze mij óók met het afbouwen van de borstvoeding heeft willen helpen!

Heel erg bedankt!

 

Zelfs als je kiest om te stoppen is Jessie er voor je! 

Jessie heeft ons waanzinnig geholpen in het avontuur dat borstvoeding heet. Vanaf het allereerste begin is zij bij de borstvoeding betrokken geweest. Borstvoeding ging bij ons gepaard met heel wat onzekerheden en vraagstukken. En keer op keer heeft Jessie hier ons de hulp kunnen bieden die wij op dat moment nodig hadden. De betrokken, liefdevolle en geduldige benadering heeft ons waanzinnig geholpen. Borstvoeding is voor ons, mede dankzij Jessie een prachtig, warm, intiem en niet te vergeten ervaring geweest en nog steeds ( al 7 maanden)!

Alle lof voor deze lactatiekundige!

1000 maal dank! Waar wij bijna aan opgeven dachten, omdat de borstvoeding pijn deed, omdat de melkproductie terug liep, omdat de baby steeds slechter ging drinken, heb jij ons al het vertrouwen gegeven, dat het ook voor ons mogelijk was om het te doen slagen! De baby drinkt nu exclusief uit de borst, groeit en ontwikkelt zich bovenmatig en we genieten! Het mooie van jou aanpak vonden wij, dat je tijdens een consult niet alleen kijkt naar de borstvoeding en de hulpvraag daaromtrent. Maar ook uitlegt hoe een baby werkt, waarom bepaalde processen zo lopen, je gaf ons inzicht in de situatie en dat gaf zo veel rust! Daarnaast gaf je ons adviezen over het goed kunnen laten boeren, buikmassage en nog veel meer. Waardoor niet alleen de borstvoeding nu goed verloopt maar wij ook een heel relaxt kindje zonder buikklachten of refluxklachten hebben. Dat was aan het begin toch zo anders! Zonder jou was het niet gelukt!

Super bedankt!

Jessie,

een aantal weken geleden hebben wij contact gehad. Via facetime hebben wij besproken wat de problemen rondom de borstvoeding waren en wat ik samen met mijn kindje anders kon doen om de pijn te verminderen. Nooit gedacht dat het niet alleen verminderen zou zijn, maar dat ik nu met een grote glimlach op mijn gezicht kan voeden! Er werd mij verteld, dat borstvoeding aan het begin pijnlijk mocht zijn, dat ik even door moest bijten. Nu ik begeleiding van jou gekregen heb, weet ik dat bijten niet thuis hoort in de borstvoedingsperiode 😉 De borstvoeding voelt prettig en comfortabel, geen pijn meer! En dat na 1 dag! Je bent een soort van borstvoedingsfluisteraar! hahaha. Ga zo door met het prachtige werk wat je doet. Je bent een fijne ‘coach’, met een groot hart voor moeder en kind!

 

Wat een verschil!

Wij bevelen je graag aan, want wat jij ons hebt geleerd in 1,5 uur tijd dat was precies hetgene wat wij nodig hadden om onze kleine meid voldoende en goed aan de borst te laten drinken. Wij hadden je graag tijdens mijn zwangerschap ontmoet zodat wij vanaf het begin de juiste start konden maken met ons meisje. Wat ben ik blij met mijn kraamhulp die jou kende en tijdens mijn kraamweek waarbij de borstvoeding nog niet zo goed liep jouw hulp inschakelde. De tips die ik toen al kreeg, gaf direct resultaat, waarop wij hebben doen besluiten om jouw expertise en hulp in te schakelen na mijn kraamweek zodat wij zeker wisten dat wij het juiste deden. Wij kijken enorm positief terug op je bezoek bij ons aan huis, wij hebben zo ontzettend veel van je geleerd en jij hebt ervoor gezorgd dat de enthousiasme rond het geven van borstvoeding weer helemaal terug was.
Dank voor het delen van je expertise, je bent een vakvrouw met een fijne en warme persoonlijkheid. Onze dochter drinkt sinds jouw bezoek enorm goed aan de borst en groeit als kool. Met alle liefde beveel ik je graag aan en hoop ik dat elke vrouw die twijfelt over het geven van borstvoeding jou weet te vinden.
Het allerbeste toegewenst en je blijft in onze gedachte,

Na de geboorte van Floris merkte ik al snel dat de borstvoeding niet helemaal soepel verliep. Het aanhappen was pijnlijk en hij liet vaak de borst los. Het was de verloskundige wel opgevallen, dat hij een verkort tongriempje had, maar er werd geen actie ondernomen. Na een aantal dagen heb ik de hulp van Jessie gevraagd omdat mijn tepels steeds pijnlijker werden. De snelheid waarmee ze handelde is geruststellend voor iedere jonge moeder! Volgens Jessie was er geen twijfel over mogelijk en is het tongriempje in het ziekenhuis gekliefd. Na deze kleine ingreep kon onze zoon al een stuk beter aanhappen en ging de borstvoeding al een stuk beter.

Floris groeide goed, maar ik bleef onzeker over het aanhappen en of ik het allemaal wel ‘goed’ deed. Er waren geen grootste problemen meer, maar toch heb ik Jessie gevraagd of ze een keer met ons mee wilde kijken. In 1,5 uur heeft Jessie mij ZOVEEL geleerd, zodat ik nu met meer rust en plezier borstvoeding geef. Het heeft mij zelfvertrouwen gegeven. Ze leerde mij een betere ontspannen houding, buikmassages voor zijn darmkrampjes (werkt super!), kolftips, boerhouding etc. En dat alles met een fijne onderbouwing waardoor je ook nog eens begrijpt waarom je het doet!

Ik gun elke jonge moeder “een Jessie”!!!

Yess!! Wat ben ik blij met de hulp van Jessie!

We hebben 7 weken lopen tobben. Drinken was een drama, zowel voor hem als voor mij. Iets wat zo’n fijn moment moet zijn, liep steeds voor beide uit op frustratie. Hij huilde het uit van de pijn, die stomme krampjes ook. Steeds op consult en telefonisch gesprek van en met het consultatiebureau om advies gevraagd. En als antwoordt kreeg ik dan: hoort bij de leeftijd en het baby zijn, groeien ze overheen, gewicht en lengte zijn prima niets aan de hand en anders moet je dit of dat eens proberen en dan werd het afgedaan met een filmpje van youtube of een folder. Alles werkte maar een paar dagen en dan begonnen we weer van voor af aan. Ik had een gestreste en gespannen baby die veel pijn had. Toen ik niet meer wist wat ik moest doen heb ik toch maar een lactatiekundige ingeschakeld. Via mijn kraamverzorgster ben ik bij Jessie terecht gekomen. Wat een vakvrouw! Mijn zoontje had wel degelijk pijn door alle krampjes die hij had. En door mijn enorme toeschietreflex kon hij niet relax drinken en verdronk hij als het ware in zijn voeding. Hierdoor kreeg hij veel lucht binnen waar hij last van had. Door simpelweg de houding van het voeden en het boeren te veranderen en mijn zoontje 3x daags te voorzien van een heerlijk buikmassage heb ik een heel ander kind. Veel relaxter, hij lacht veel meer, is veel beweeglijker en als kadootje sliep hij vanaf diezelfde dag ook gewoon door. Ik vond het zo fijn dat Jessie de tijd voor ons heeft genomen en dat ze er nog steeds voor ons is als we ergens tegen aan lopen of als we nog vragen hebben. Nu zijn we een paar dagen verder en nog steeds een heerlijk relaxed en ontspannen baby die heel de dag lacht. Niets medicatie of allergische reactie gewoon simpel weg het veranderen van voedings- en boerhouding.
Jessie, we zijn blij met je, mega bedankt! Je bent een vakvrouw!

Ga zo door en je zal een hoop mama’s, papa’s en baby’s gelukkig maken.

Jessie, wat zijn wij ongelooflijk blij met jou!

Hi Jesse!

I just wanted to say big thank you for your help! Mia’s now almost 10 weeks and still exclusively breastfed and is going strong. It has been such a challenge for me to produce milk for my son the first time around, and this time being able to feed her 100% means so much. So thank you for helping me make this dream a reality!

Big thank you!

Wat een ellende hebben wij de eerste 2 weken gehad! En wat waren wij blij met al jouw adviezen! Niet alleen heb jij ons geholpen met het aanleggen waardoor ik geen pijn meer heb nu, maar ook de boerhouding, de massage technieken en het inzicht in hoe een baby werkt waren erg fijn! Vooral het leren loslaten van dingen die “moeten” en gaan genieten was zo fijn! Iedereen weet het beter, iedereen heeft een ander advies, van het consultatie bureau moesten we dingen, van de kraamzorg ook en vrienden vertelden ons ook nog eens wat we allemaal uit konden proberen. Kortom ze zagen door de bomen het bos niet meer. Wat was het een verademing toen jij langs kwam en ons de begeleiding gaf die zo fijn paste bij hoe wij ons voelden. Wij willen je daarom nogmaals bedanken voor alles wat je voor ons hebt betekent!

Anne

Jessie, we met a couple of weeks ago at Verloskundige oost centrum due to my breast infection and you taught me how to the manual breast pumping.

This worked miracles! Thanks a lot, you can’t image the times I have said: “Jessie safed my life” haha, really you helped me a lot with your instruction and your tips!. Now I feel good again, I wanted to thank you for your help 🙂

Help with breastinfection.