0
0
Subtotal:  0,00
No products in the cart.

Consulten

Op deze pagina boek je de (telefonische) consulten thuis of op locatie. Ben je op zoek naar cursussen, e-learnings of cursusen bij de verloskundigenpraktijken? Kijk dan bij de pagina cursusaanbod ouders.​

Consulten bij Praktijk Jessie

Je kan bij mij terecht voor consulten aan huis of op de praktijk, kolfconsulten (op locatie of bij je thuis), telefonische consulten, videoconsulten én consulten via e-mail. 

Woon je te ver weg of heb je “slechts” een paar simpele vragen? Dan bieden de telefonische consulten en e-mailconsulten een goede uitkomst.

Voor consulten die 24 uur of minder voorafgaande aan het consult worden afgemeld zal 25,- in rekening gebracht worden.

Bij alle consulten zitten 2 email, telefonische consulten of
WhatsApp consulten inbegrepen tenzij anders vermeld. Wanneer deze afgenomen zijn kun je, indien gewenst via de planner een nieuwe afspraak inplannen, deze zal dan pas opnieuw gefactureerd worden 

Mijn consulten zijn nooit gebaseerd op het koste wat het kost moéten borstvoeden, het gaat er niet om wat zou ‘moeten’, maar juist op wat de moeder wil en kan! Tijdens de consulten wordt voor ogen genomen, wat de moeder wenselijk vindt, wat de moeder aankan en wat zij als einddoel heeft gesteld.

Kolfconsult € 125,-

Thuisconsult € 150,-

Thuisconsult extra care € 200,-

Thuisconsult extra care plus € 250,-

Consult met specifieke hulpvraag
€ 125,-

Soms loop je tijdens je borstvoedingsavontuur tegen hulpvragen aan, waarbij je niet goed weet hoe aan te pakken.
Specifieke hulpvragen kunnen zijn:
  • Informatie verzamelen over de borstvoeding voordat de baby geboren is, bijvoorbeeld bij specifieke vragen (een chronische ziekte die mogelijk de borstvoeding kan beïnvloeden, borstoperaties of trauma’s in het verleden, een verwachte afwijking/ziekte bij je baby, eerdere negatieve ervaring met borstvoeden), wil je weten hoe je antenataal (voor de bevalling) kan kolven of wil je gewoon meer informatie rondom de borstvoeding? 
  • Flesweigeren. Wanneer je baby de fles weigert kan dit veel spanning geven, voor zowel de baby als de ouders. Met dit consult krijg je meer tips, hoe om te gaan met een baby die de fles weigert.
  • Afbouwen van de melkproductie. Wanneer de borstvoeding ten einde loopt, en je wil stoppen (wanneer jij daar aan toe bent, de leeftijd van je kindje is hierin niet bepalend) kan ik je helpen bij het afbouwen van de melkproductie.
  • Relactatie. Ben je gestopt met de borstvoeding en overweeg je om weer borstvoeding te geven, maar weet je niet hoe je weer kunt beginnen? Ongeacht de reden waarom je gestopt bent, is het mogelijk om je reis met borstvoeding opnieuw te starten.
    Overige vragen waarbij het nodig voelt om een afspraak te maken, wees welkom bij praktijk Jessie.

Telefonisch consult vanaf € 20,-

Borstvoedingsconsult “on the go” vanaf € 60,-

E-mail consult € 25,-

Op dit moment vergoeden bijna alle ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk de kosten van een lactatiekundig consult én de kosten van huur of koop van een borstkolf! Je kunt dit zelf bij je verzekering navragen

Verschillende

Consulten & producten

Deep Osscilation Therapie

In sommige situaties is lactatiekundige hulp niet voldoende om complicaties rondom de borstvoeding op te lossen; stuwing die niet goed wegtrekt, beginnende borstontsteking, een verstopt melkkanaaltje of irritatie rondom littekenweefsel na borstoperatie (kort of lang geleden). Deep Osscilation kan daarbij helpen. Door middel van deze therapie wordt de doorbloeding en doorstroming van lymfeweefsel in de borst verbeterd waardoor bovenstaande problemen behandeld kunnen worden.Deze behandeling kan zowel op de praktijk als bij jou thuis plaats vinden. De deep osscilation kan los van bovenstaande problemen ook ingezet worden om de borstgezondheid te bevorderen. 

Direct een consult inplannen?

Voeden vol vetrouwen

De borstvoedingscursus die je alles leert wat je wilt weten. Thuis en op jouw tempo.
Deze e-learning is leerzaam voor iedereen