0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelmand

Consulten

Thuis, telefonisch of op locatie

Consulten bij Praktijk Jessie

Je kan bij mij terecht voor consulten aan huis of op de praktijk, kolfconsulten (op locatie of bij je thuis), telefonische consulten, videoconsulten én consulten via e-mail. 

Woon je te ver weg of heb je “slechts” een paar simpele vragen? Dan bieden de telefonische consulten en e-mailconsulten een goede uitkomst.

Voor consulten die 24 uur of minder voorafgaande aan het consult worden afgemeld zal 25,- in rekening gebracht worden.

Bij alle consulten zitten 2 email, telefonische consulten of
WhatsApp consulten inbegrepen tenzij anders vermeld. Wanneer deze afgenomen zijn kun je, indien gewenst via de planner een nieuwe afspraak inplannen, deze zal dan pas opnieuw gefactureerd worden 

Mijn consulten zijn nooit gebaseerd op het koste wat het kost moéten borstvoeden, het gaat er niet om wat zou ‘moeten’, maar juist op wat de moeder wil en kan! Tijdens de consulten wordt voor ogen genomen, wat de moeder wenselijk vindt, wat de moeder aankan en wat zij als einddoel heeft gesteld.

Borstvoedingsconsult voorafgaand aan de bevalling
€ 100,-

Als je borstvoeding wilt gaan geven denk je hier in je zwangerschap waarschijnlijk al over na, maar tot een echte voorbereiding los van het volgen van een borstvoedingcursus komt het vaak niet. Heb je specifieke vragen (een chronische ziekte die mogelijk de borstvoeding kan beïnvloeden, borstoperaties of trauma’s in het verleden, een verwachte afwijking/ziekte bij je baby, eerdere negatieve ervaring met borstvoeden), wil je weten hoe je antenataal (voor de bevalling) kan kolven of wil je gewoon meer informatie rondom de borstvoeding? Dan is een prenataal consult misschien iets voor jou, om goed voorbereid en ontspannen aan de borstvoedingsperiode te beginnen!

Duur consult: 1 uur

Thuisconsult € 150,-

Thuisconsult extra care € 200,-

Thuisconsult extra care plus € 250,-

Kolfconsult € 100,-

Telefonisch consult vanaf € 20,-

Borstvoedingsconsult “on the go” vanaf € 60,-

E-mail consult € 25,-

Consult flesweigeren € 100,-

Consult afbouwen van de borstvoeding € 100,-

Consult relactatie € 100,-

Op dit moment vergoeden bijna alle ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk de kosten van een lactatiekundig consult én de kosten van huur of koop van een borstkolf! Je kunt dit zelf bij je verzekering navragen

Verschillende

Consulten

Deep Osscilation Therapie

In sommige situaties is lactatiekundige hulp niet voldoende om complicaties rondom de borstvoeding op te lossen; stuwing die niet goed wegtrekt, beginnende borstontsteking, een verstopt melkkanaaltje of irritatie rondom littekenweefsel na borstoperatie (kort of lang geleden). Deep Osscilation kan daarbij helpen. Door middel van deze therapie wordt de doorbloeding en doorstroming van lymfeweefsel in de borst verbeterd waardoor bovenstaande problemen behandeld kunnen worden.Deze behandeling kan zowel op de praktijk als bij jou thuis plaats vinden. De deep osscilation kan los van bovenstaande problemen ook ingezet worden om de borstgezondheid te bevorderen. 

Direct een consult inplannen?