0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

Contact

Praktijk Jessie is bereikbaar op

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op deze dagen kan je, indien je geen gehoor krijgt, uw naam en telefoonnummer inspreken en word je binnen 24 uur teruggebeld. In de avonduren en in het weekend is de praktijk voor spoedgevallen bereikbaar. Geef dit duidelijk weer in je voicemailbericht!

Wanneer ik in consult zit neem ik de telefoon niet op. Het kan dus zijn dat je mijn voicemail treft. Schroom niet om deze in te spreken! Laat hierbij wel je nummer achter!

Voor overige vragen kun je ook altijd mailen

AANGESLOTEN BIJ

Over Jessie

Mijn naam is Jessie van Dijk-Budding en ben gediplomeerd lactatiekundige. Mijn consulten zijn nooit gebaseerd op het koste wat het kost moéten borstvoeden, het gaat er niet om wat zou ‘moeten’, maar juist op wat de moeder wil en kan!

Agenda

Iedere maand wordt er op verschillende locaties cursussen en inloopspreekuren verzorgd. Hieronder ziet u een overzicht van de cursussen en locaties. Bekijk de agenda voor actuele data, prijzen en locaties.

Blogs

Er valt veel te vertellen over borstvoeding, meer dan dat ik je in één consult kan leren. Ik deel graag mijn jarenlange kennis met jou. Onder blogs vind je allemaal interessante artikelen over verschillende onderwerpen

Direct een consult inplannen?

Voeden vol vetrouwen

De borstvoedingscursus die je alles leert wat je wilt weten. Thuis en op jouw tempo.
Deze e-learning is leerzaam voor iedereen