[smartblock id=428]

Voor professionals

Nu ook online webinars mét accreditatie bij kckz en knov!

Een lactatiekundige komt niet alleen bij de ouders thuis, maar kan ook ingehuurd worden voor het scholen van professionals. Praktijk “Jessie'” heeft jarenlange ervaring in het scholen van diverse vakgebieden:

  • Verloskundige Academie Rotterdam.
  • Kraamzorg organisaties.
  • Ziekenhuizen.

Omdat Jessie zelfstandig lactatiekundige is, maar ook kinderverpleegkundige is geweest en lactatiekundige binnen de kraamzorg kan er dieper op de materie ingegaan worden en op die manier de juiste scholing op het juiste niveau gegeven worden.

Praktijk “Jessie” biedt scholing op maat en heeft ieder jaar KCKZ geaccrediteerde scholingen en KNOV geaccrediteerde scholingen in het aanbod. Ieder jaar worden de basisscholing borstvoeding en de bijscholing borstvoeding aangeboden, maar kan de organisatie zelf ook aangeven welke scholing het wenst te ontvangen. Praktijk “Jessie” zal dan accreditatie aanvraag regelen. Zowel de bijscholing als de basisscholing kunnen nu ook online gevolgd worden.

Bekijk hier het online scholing aanbod

Heeft u vragen, wil u een offerte op maat? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Praktijk “Jessie”.

 

Referenties.

♥  NIEUW: Jessie, wat heb je weer een mooie, leerzame en zeer indrukwekkende scholing neergezet! Mijn complimenten weer. Je brengt het heel fijn over. Prettig om naar te luisteren!

♥  NIEUW: Ik heb genoten van je enthousiaste wijze van overbrengen van de theorie. Je hebt veel kennis, een mooie presentatie, goede vragen en een hele mooie manier om aan te sluiten bij de deelnemers. Door de theorie zo mooi te koppelen aan de beeldende praktijkvoorbeelden zullen de kennis en vaardigheden overgebracht tijdens de Webinar wel blijven hangen. Dank dat ik bij jouw Webinar aanwezig mocht zijn, ik heb genoten. Beleidsadviseur Kenniscentrum Kraamzorg. 

♥  NIEUW: Leerzaam, erg interessant weer. Jessie geeft het op een manier dat je wil blijven kijken, zelfs om 21.15 uur als je eigenlijk op de bank wil zitten. Jolanda, kraamzorg Rotterdam

♥  NIEUW: Leerzame cursus, ook voor verloskundigen! Na al jaren als verloskundige te werken verwachtte ik niet bij een cursus basisscholing-borstvoeding nog zo veel nieuwe dingen te leren en oude feitjes op te frissen, ik stond echt perplex, heel verfrissend. Terug naar de natuur en juist de cijfertjes en metingen wat meer durven loslaten: Bij deze cursus leer je waarom dat zo belangrijk is en hoe je het verschil kunt maken in de begeleiding met meer bekwaamheid/kennis en daardoor: meer vertrouwen!

♥ Jaarlijks krijgen wij onze bijscholing “borstvoeding” van Jessie. Elke keer is het weer zeer leerzaam. Jessie brengt de informatie  op een leuke manier over, waardoor het ook goed aankomt bij de deelnemers. Jessie bespreekt zaken die goed aansluiten met de praktijk. Door de scholingen kunnen wij gezinnen goed begeleiden met de borstvoeding. Mariëlle Rijnberk, Kraamzorg Rotterdam en omstreken. 

♥ Ik heb de basisscholing van Jessie als zeer boeiend en uitgebreid ervaren. Het is een 8 uur durende scholing (verspreid over 2 dagen) maar zo heb ik het niet ervaren. Het is een zeer praktijkgerichte scholing, zelfs voor de doorgewinterde kraamverzorgende. Jessie bedankt voor je enthousiasme! Anoniem, kraamzorg.

♥ Jessie, je hebt de scholing weer met veel enthousiasme en passie gebracht. Met je humor en praktijkvoorbeelden hou je ons steeds bij de les. Ondanks het 2 x 4 uur zitten na een werkdag, was het geen opgave om deze scholing te volgen. Heel erg bedankt! Anoniem, kraamzorg.

♥ Tijdens mijn opleiding heeft Jessie meerdere gastlessen verzorgd bij ons op school. Wat heeft zij veel kennis en is het fijn om naar haar te luisteren! Ik denk dat iedereen een les van haar verdient en nodig heeft! Dankjewel Jessie! Leerling kraamverzorgende. 

♥  Op de hoge school krijgen wij maar weinig lessen over borstvoeding. Jessie verzorgde daarom een extra les. Ik wist niet dat er zo veel te vertellen en zo veel te leren viel over borstvoeding. De fijne kneepjes van het vak, waardoor ik goed beslagen ten ijs kom. Niet alleen voor nu, tijdens mijn opleiding, maar ook straks als ik klaar ben, zal ik vaak terug denken aan deze les! Jessie ik hoop, dat wij elkaar vaker treffen want de kennis die jij met je meedraagt is overweldigend, vooral omdat je het allemaal op een ontzettend boeiende manier en vooral enthousiaste manier kan overdragen! Dankjewel. Student verloskunde.

 

Over Jessie Neem contact op