0
0
Subtotal:  0,00
No products in the cart.

Effectief drinken.

Picture of Jessie van Dijk - Budding

Jessie van Dijk - Budding

Gediplomeerd lactatiekundige

Wil je weten hoe je kan zien dat je baby effectief drinkt? Vaak wordt er tijdens de kraamweek een tijd aangehouden. Vaak is het 15 min per borst. Maar eten jij en je partner altijd hetzelfde, op dezelfde tijd, en dezelfde hoeveelheden? Knap als jullie dat inderdaad doen 😉 maar ik denk dat er maar weinig mensen precies hetzelfde doen! Dus waarom zouden de baby’s dat wel altijd precies 15 min doen? Daarbij is het niet alleen aan de baby, hoe lang er gedronken wordt en hoe effectief er gedronken wordt! Het is namelijk een samenspel tussen moeder en kind. Stroomt de moeder snel leeg, zal de baby wellicht sneller klaar zijn. Door te weten waar jullie op mogen gaan letten wordt borstvoeding straks een ‘makkie’. En wordt breastfeeding straks breastfeeling!

Wil je meer weten over borstvoeding? Of heb je na de kraamweek nog vragen? Kijk eens naar ons online platform/ borstvoedingscursus “Voeden vol Vertrouwen”, waar niet alleen de basis besproken wordt, maar werkelijk alles waar je tegenaan kan lopen tijdens je borstvoedingsperiode!

“Voeden Vol Vertrouwen: Dé Complete Borstvoedingcursus met Community Support en Maandelijkse Q&A!” (plugandpay.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct een consult inplannen?

Voeden vol vetrouwen

De borstvoedingscursus die je alles leert wat je wilt weten. Thuis en op jouw tempo.
Deze e-learning is leerzaam voor iedereen