0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

Borstgezondheid

Picture of Jessie van Dijk - Budding

Jessie van Dijk - Budding

Gediplomeerd lactatiekundige

Borstgezondheid is van vitaal belang voor vrouwen gedurende alle levensfasen, niet alleen tijdens de lactatieperiode of zwangerschap. Hoewel velen pas over borstgezondheid nadenken bij het vooruitzicht van moederschap, is het essentieel om het hele jaar door aandacht te besteden aan deze belangrijke aspecten van het welzijn.

Regelmatige zelfonderzoeken zijn een krachtig middel voor vrouwen om vertrouwd te raken met hun borsten en eventuele veranderingen op te merken. Het is aanbevolen om maandelijks een zelfonderzoek uit te voeren, gericht op het identificeren van knobbeltjes, veranderingen in grootte of vorm, of andere ongewone symptomen. Vroegtijdige detectie van afwijkingen kan cruciaal zijn voor een succesvolle behandeling bij borstziekten. Maar daarom doen we deze zelfonderzoeken natuurlijk niet. Hoe vaak zit jij als vrouw nou aan je eigen borsten? Weinig denk ik?! Terwijl het ontzettend belangrijke onderdelen van je lichaam zijn, die aandacht en zorg verdienen! Door bijvoorbeeld 2 keer per jaar een Vlow borstweefsel behandeling te ondergaan draag je niet alleen bij aan een goede borstgezondheid, maar voel je je nadien ook meer ontspannen en één met je borsten.

Voor vrouwen die zwanger worden of borstvoeding geven, is het essentieel om de juiste begeleiding te krijgen. Je kan voor meer informatie kiezen voor de cursus borstvoeding “Voeden vol Vertrouwen”. Deze cursus omvat niet alleen informatie over de borstvoeding, maar ook over borstgezondheid, gedrag van de baby, kortom alles wat je moet weten om tot een goede gezondheid van moeder en kind te komen!

Wil je meer weten over de cursus borstvoeding “Voeden vol Vertrouwen”, kijk dan op: “Voeden Vol Vertrouwen: Dé Complete Borstvoedingcursus met Community Support en Maandelijkse Q&A!” (plugandpay.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct een consult inplannen?

Voeden vol vetrouwen

De borstvoedingscursus die je alles leert wat je wilt weten. Thuis en op jouw tempo.
Deze e-learning is leerzaam voor iedereen