0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

VISOLIE TIJDENS DE LACTATIEPERIODE

Picture of Jessie van Dijk - Budding

Jessie van Dijk - Budding

Gediplomeerd lactatiekundige

Omega vetzuren zijn ontzettend belangrijk voor de hersenontwikkeling, zo is gebleken. Tijdens de zwangerschap wordt al geadviseerd om min. 2 x per week vette vis te eten. Maar onderzoeken laten zien, dat de omega tijdens de lactatie ook vele voordelen kent.

De omega 3 vetzuren komen ook via de borstvoeding bij de baby binnen. Waarom is dat nou zo belangrijk? De hersenen van je baby groeien tijdens de zwangerschap waarbij de omega al een taak heeft. Maar ook na de geboorte gaat de ontwikkeling van de hersenen door! De hersenen verdubbelen/verdrievoudigen zich in het eerste levensjaar.

Bij de ontwikkeling van de hersenen speelt het vetzuur DHA en EPA een belangrijke rol. Het is namelijk een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en de ontwikkeling van het gezichtsvermogen van de baby. Uit onderzoek is gebleken, dat baby’s welke borstvoeding kregen hoger scoorden op de IQ in vergelijking met de kunstgevoedde baby’s. Borstvoeding: meer voordelen dan we ooit dachten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct een consult inplannen?

Voeden vol vetrouwen

De borstvoedingscursus die je alles leert wat je wilt weten. Thuis en op jouw tempo.
Deze e-learning is leerzaam voor iedereen