0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

Goed bedoelde adviezen, zijn ze wel zo goed?

Picture of Jessie van Dijk - Budding

Jessie van Dijk - Budding

Gediplomeerd lactatiekundige

Daar ga je dan!

Op naar een gezellige high tea met vriendinnen. Je neemt je baby gezellig met je mee. Heerlijk toch zo. Je kan gewoon gaan en staan waar je wil, zonder te hoeven na denken over een flesje, of je wel op tijd thuis bent als de kleine honger krijgt.. noem maar op. Nee, je neemt de kleine gewoon mee. Het enige wat je nodig hebt, zijn de verschoningsspullen. Verder heb je als mama alles bij de hand ๐Ÿ˜‰

Maar dan gebeurd het… de goed bedoelde adviezen komen ongevraagd voorbij. Wel of niet laten huilen, rooming in? Now, way, daar gaat je sexleven. Dragen in een draagdoek, draagzak, of gewoon in de wandelwagen. En ja hoor… daar komt ‘ie: voeden in het openbaar!!

Met al die meningen lijkt het een grote jungle aan wilde verhalen, nog wildere adviezen en voel jij je wellicht volledig de boom in gedreven. Wat moet je toch?!

Wat nou…., als je al die meningen en verhalen nou eens gewoon laat voor wat ze zijn? Je aanhoort en plaatst ze waar ze horen. Namelijk bij de ervaring van die moeder zelf en niet bij jou! Jij mag je eigen verhalen gaan beleven en ervaren. Alle moeders doen maar wat en daar leer je juist van! Het opgelegde maakt je juist onzeker, kwetsbaar en totaal niet de persoon die jij graag zou willen zijn! Je mag gaan ervaren wat jij voelt, hoe je baby het beste behandeld kan worden. Heeft iemand daar een mening over? Vast wel! Maar jij bent degene die jouw kindje het beste kent en daarop baseer jij een bepaalde manier van handelen. Niemand anders kan jouw kindje zo goed opvoeden als jij zelf! Maar dan moet je jezelf wel die kans geven. Ervaar! Ga eens een keer flink op je gezicht. Nou en! Onze kinderen leren door vallen en opstaan. Dat is het echte werk. Wij leren veelal door boeken, google noem maar op. Krijg je daardoor dezelfde mooie ervaringen? Vast niet! Want het beste en mooiste antwoord zit in je zelf!!!!!!

Geniet van je eigen kennis, je eigen verhalen en ga beleven samen met je kindje!

Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct een consult inplannen?

Voeden vol vetrouwen

De borstvoedingscursus die je alles leert wat je wilt weten. Thuis en op jouw tempo.
Deze e-learning is leerzaam voor iedereen