0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

Borstvoedingsboeken

Picture of Jessie van Dijk - Budding

Jessie van Dijk - Budding

Gediplomeerd lactatiekundige

Deze week sprak ik een aantal mama’s met dezelfde vragen en onzekerheden. Deze onzekerheden kwamen vooral door het lezen van bepaalde boeken met daarin adviezen die vooral het borstvoedingsperiode verstoren. Sommige boeken over borstvoeding worden geschreven om het ouderschap makkelijker te maken. Waarom huilt mijn baby, hoeveel voedingen en waarom wil de baby drinken etc. Puur gericht op de baby, op de samenwerking tussen ouders en kind. Inzichtelijk maken waar het om draait. Andere boeken zijn er vooral om zo snel mogelijk een baby te” trainen “ met doorslapen, met minder voedingen per 24 uur enz, dit komt je borstvoeding niet ten goede. Laat je over borstvoeding goed informeren en stel bij twijfels je vragen aan de juiste persoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct een consult inplannen?